Milyen legyen az esküvői dekoráció
Itt add meg az alcímet

A mai világunkban egy esküvő szervezése komoly feladatot igényel. 

A legtöbb pár elsősorban azon töpreng, hogy ki csinálja a dekorációt. 


Magunk készítsük vagy esetleg más?

Amennyiben amellett döntöttök, hogy magatok fogjátok a dekorációt készíteni fontos, hogy érdeklődjetek az árakról. Nézzétek meg, hogy mennyivel lenne olcsóbb, ha időt, energiát ráfordítva ti készítitek el és szerveztek mindent az esküvőtökre. 

Mennyit szeretnétek rákölteni és mit tudtok a költségkeretetekből kihozni. Tudjuk, hogy sokszor a dekorációt az utolsó pillanatra hagyja a pár, így már jócskán többet költöttetek a dekorációra szánt keretből. Ettől függetlenül mégis sok mindent szeretnétek, minél olcsóbban ahhoz, hogy a legjobban sikerüljön minden az esküvőn, beleértve a dekorációt is. Az esküvő közeledtével sok esteben tapasztaltam, hogy kezdtek pánikolni, miért nem fogadtam dekorost. Miért nekem kell még az utolsó nap utolsó órájában is azzal folalkozni, hogy minden rendben menjen. 

El kell dönteni, hogy megéri-e? 

Senkit nem akarok lebeszélni arról, hogy maga készítse el a dekorációját, de mégis csak nyugodtabban alszol, ha egy megbízható dekorost találsz és ő minden lépést megszervezve egy csodálatos élményt átadva neked megszervezi az esküvődet. Így minden stressztől mentesülve lesztek.

És végül : Mit fogsz kezdeni a dekorációval az esküvő után?

El is adhatod vagy odaadhatod másoknak is, de ez is sok munkával és idegeskedéssel járhat. Hirdetheted, vagy tetszik másoknak vagy nem. Eljönnek megnézni vagy nem. Ezt végül te/ti döntöd/döntitek el.

Dekorációs tippeket talász az oldalon, ha tetszik nektek készítsétek el.